Armut Tatlısı

21 Ekim 2009 Çarşamba ·






Malzemeler :6 kişilik



6 adet armut



3 su bardağı şeker



2 su bardağı su

İçine biraz dövülmüş ceviz ve krem şanti..



Yapılışı



armutları sap kısımlarından kesip içini oyun.bir tencereye şekeri ve suyu koyup armutlarla kaynattın.biz hoş koku ve tat versin diye kaynarken bir avuç gül yaprağı ekledik .armutlar yumuşayınca çıkarıp soğumaya bırakın .soğudukdan sonra içine önce ceviz sonra krem şanti doldurun..

2 yorum

  1. yapraksarma Said,

    merhaba,çok güzel bir site..İncelediğim kadarıyla çok beğendim.Burçları renklere göre kıyafeti inceledim.Patlıcan kebabı Antep usulü.Acaba kayınvalide anteplimi merak ettim.SEVGİLER

    Posted on 29 Ekim 2009 07:54

     
  2. yapraksarma Said,

    Emine merhaba canım.Yanıtın için çok teşekkür ederim.Yanlız eşinin yaptığı tava çok güzeldi onada yorum bırakmak istedim ama olmadı..Neyse kayınvaliden marifetli belli.Patlıcan kebabını dizmesinden belli..Memleketinizi merak etmedim desem yalan olmaz sevgiler

    Posted on 2 Kasım 2009 12:43

     

YAZILARIM

GEÇMİŞDE YAZDIKLARIM

MESAJLAR


Resimlihaber.com servisidir.

Tarihde bugün